Een kortere route, dus sneller aan de slag!

TaxiTalent is puur bedoeld als platform voor werkzoekenden, met een paar klikken kun je sneller en eenvoudiger solliciteren. De sollicitatieprocedure is korter, je hoef je niet meer allerlei gegevens in te vullen want ons softwaresysteem haalt de meeste gegevens uit het CV. Uiteraard geheel volgens AVG voorwaarden.

Over ons

TaxiTalent.nl is een initiatief van Talent4Taxi, één van de grootste HR dienstverleners voor de vervoersbranche. Talent4Taxi bestaat al sinds 2012 en biedt vaste banen voor chauffeurs van doelgroepenvervoer. De afgelopen 10 jaar hebben gezorgd voor meer dan 1000 vaste banen voor chauffeurs in heel Nederland. 

Talent4Taxi is een kennisplatform speciaal voor taxibedrijven en branche gerelateerde bedrijven en biedt advies, kennis en ervaring aan betrokken ondernemers uit de vervoersbranche. Dat kan te maken hebben met vragen over het CAO, arbeidscontracten, verzuim vraagstukken, financiële kwesties, aanbestedingen maar ook nieuws en trends. Heel breed dus, daarmee willen we een nog completere dienstverlener zijn voor nu en in de toekomst. Meer weten over Talent4Taxi? Klik op het logo om naar de website te gaan.

De vacaturesite voor chauffeurs met passie!

Missie

Werkzoekenden: Mensen die op zoek naar een baan als taxichauffeur begeleiden naar een vaste baan als chauffeur van doelgroepenvervoer.
Opdrachtgevers: Op basis van een overwogen screening de juiste kandidaten plaatsen bij bestaande én nieuwe relaties.

Visie

Kandidaten: Met veel enthousiasme en betrokkenheid kandidaten een prettige werkomgeving beloven, met als doel een langdurige overeenkomst aan te gaan.
Opdrachtgevers: Door professioneel en betrokken met onze partners om te gaan, creëren we meer binding voor de toekomst.

Strategie

Opdrachtgevers: Meer inzicht krijgen in onze dienstverlening, hierdoor kunnen we beter ontzorgen.
Kandidaten: Verbeteren van specifieke processen waardoor we kandidaten sneller en beter van dienst kunnen zijn.